Nejnovější recenze ze sekce Čištění a dekontaminace laku
- asi nejlepší čistič na kola co znám - stále se k němu vracím a nedám na něj dopustit
- reaguje s polétavou rzí a hned je vidět - fialová barva
- jednoduchá aplikace - na hůř dostupná místa použít štětec a hotovo
- absolutně nic!
- super před mytím wabkou - našplíchat na zbytky hmyzu a pochvilce jde lehčeji dolů - samotná wabka někdy nestačila protože se to umí hodně zažrat, ale po použití je to hračka
- super jako přemytí hmyzu a dalších usazenin, hlavně v létě na masce a přední straně auta
- Účinek odstraňovače koroze mě mile překvapil
Primo tento produkt jsem jeste nevyzkousel. Ale pouzivam produkt jine firmy a jsem onecne prekvapeny jak toto funguje a co vsechno to vlastne na aute najde a zlikviduje. Drive jsem to vubec neznal takze po prvnim pouziti jsem teprve zjistil ze i pri zakladni peci o auto jsou produkty ktere funguji na jednicku a viditelne.
ADBL Vampire Liquid 1 l
Registrovaný uživatel
Přidáno: 9. dubna 2022
(naposledy upraveno 19. ledna 2023)
Zakoupeno v King Wolf
- Funguje dobře
Velmi intenzivně smrdí jako sr*ačky.
- Funguje
- Super funguje
- Kvalita
- Kvalita
Dela co slibuji...
- Kvalita a ucinost
- Snadná aplikace
- Rychlý účinek
- Rychle mizí, ale asi mám prst na spoušti stejně těžkej, jak nohu na plynu…
Tenhle produkt mám už po několikáté. Žeru jak se ten bordel na ráfkách vždycky zbarví do ruda. Bacha, z blízka to při tom pekelně táhne, takže to radši neinhalujte. A po spláchnutí na kolech čisto. Doporučuju následně ještě kola ošetřit voskem, nebo něčím podobným, páč bez toho se na ně ten cajk z brzd chytá o to rychlejc.
Super produkt
- výborně odstraní asfalt z karoserie
- pěkně "vláčný/gelový"
spolu s odstraňovačem polétavé rzi je skvělý pomocník k dekontaminaci vozidla nejen po zimě
- polétavá rez jde z karoserie pěkně dolů
- bez českého návodu
Funguje perfektně, zápach neřeším, nezdálo se mi to tak hrozné, mohu doporučit
průměr
- Opravdu funguje dobře.
- lepidlo "leptá" skoro okamžitě, není potřeba mu dát nějakou dobu. Silnější vrstva se musí opakovat vícekrát. Šíleně to smrdí. Nedokáži si představit aplikovat v autě. I po větrání cca 10 min. v místnosti2x3 m bylo ještě tak 1,5 hod. cítit
Dráždí sliznice, hodně ostrý zápach
- OK
nevím, je zima a mouchyzatím nelítají
- Odstranil nejen různé fleky na karoserii ale i starou pryž. Doporučuji.